Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!

Garantie


Hoeveel garantie krijg ik?


Bij BergHOFF, zorgt een team van specialisten dat alle productiestadia zorgvuldig worden opgevolgd en dat alle artikelen met het BergHOFF-label voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. We bieden duurzame producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar het zou kunnen gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent of een aantal zaken kunnen ons kwaliteitsnet ontglipt zijn. Voor die gevallen, werken we met het beleid hieronder:

BergHOFF biedt een garantie van 2 jaar, zoals vermeld in de Europese wet voor een mogelijk defect of non-conformiteit van het product. Ook dit wordt beoordeeld in samenspraak met onze interne dienst kwaliteit.

Wanneer een product, volgens normale omstandigheden gebruikt, defect is, zal BergHOFF dit vervangen. Dit is exclusief schade als gevolg van verkeerd gebruik of misbruik, zoals onjuiste schoonmaak, verwaarlozing, ongelukken, wijzigingen, brand, diefstal, vallen, oververhitting, citrusgebaseerde schoonmaakmiddelen of gebruik in commerciële bedrijven.

Barsten in porselein of steengoed vallen niet onder garantie omdat dit niet te maken heeft met fabricage maar met gebruik.

Niet onder garantie zijn kleine onvolkomenheden die geen invloed hebben op de prestaties: krassen, verkleuringen (roestvrij staal kan blauw of goudbruin geworden), deuken, oppervlaktemarkeringen als gevolg van de scheepvaart en kleine kleurverschillen die zich kunnen voordoen.

Vaak is een eenvoudige reiniging met een reinigingsmiddel voor roestvrij staal voldoende om uw pan terug in de oorspronkelijke staat te brengen.

Levenslange garantie

Een geldig aankoopbewijs (met handelsstempel, handtekening en aankoopdatum) voorleggen samen met het begeleidend schrijven ‘Lifetime Guarantee’ met een maximum van 30 jaren.

  • Enkel op de gamma’s potten en pannen met de vermelding onderaan in het artikel.
  • Enkel van toepassing op productie- of materiaalfouten, dit wordt onderzocht door onze interne dienst kwaliteit.
  • Niet van toepassing op slijtage allerhand: zoals knoppen, handvatten, coatings …
  • Niet van toepassing op door kracht geforceerde schade: blutsen door transport, laten vallen, schuren van oppervlakken ...
  • Niet van toepassing bij foutief gebruik: door aanbranden, oververhitting, niet het juiste kookgereedschap gebruiken …
  • Niet van toepassing op alle gamma’s.