Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Betaling


Hoe kan ik mijn bestelling betalen?


BergHOFF Belgium biedt de meest gangbare betaalmethoden aan zoals Visa, MasterCard, IDEAL & Bancontact. Je betaling gebeurt op een volledig beveiligde omgeving via de betaalprovider Mollie en zijn 3D-secure.

Kan ik een factuur ontvangen van mijn bestelling?


Heb je een factuur nodig van je bestelling? Geen probleem! Neem contact op via ons contactformulier en we helpen je graag verder. Vermeld zeker alle bedrijfsgegevens, zoals het btw-nummer. Dan beschikken we meteen over de juiste gegevens om de factuur op te maken.

Prijszetting


De door BergHOFF Belgium bvba gehanteerde prijzen en aankoopvoorwaarden zijn deze zoals geafficheerd in de webshop op het ogenblik van bestelling, onder voorbehoud van materiële vergissingen zoals typfouten of fouten in de prijszetting. BergHOFF Belgium bvba draagt geen enkele aansprakelijkheid voor dergelijke materiële vergissingen en draagt slechts een middelenverbintenis voor wat de juistheid en/of volledigheid van de aangeboden informatie in de webshop betreft.

Promoties, acties of afprijzingen (in de vorm van kortingen of kortingscodes) kennen een beperkte duurtijd. Van zodra de vooropgestelde duurtijd komt te verstrijken, komen deze promoties, acties of afprijzingen te vervallen en zal de standaardprijs terug van toepassing zijn.

In geen geval kan de klant aanspraak maken op eventuele promoties, acties of afprijzingen die na bestelling geactiveerd of toegepast zouden worden in de webshop, noch op terugbetaling van het prijsverschil.

De in de webshop vermelde prijzen worden weergegeven in euro (€) inclusief btw (21%) en exclusief andere kosten (o.a. heffingen, belastingen, invoerrechten, handelings- en verzendkosten), tenzij expliciet anders vermeld wordt.