Cadeau gratuit dès 30 € & livraison gratuite dès 50 €
  • MENU
  • Se connecter
  • MON PANIER    0
  • FR FR
    • NL NL
    • FR FR
MHK KeukenExpert actie met gratis 5-delige Piet Huysentruyt kookset van BergHOFF bij aankoop van een keuken

Case Study: MHK NL - KOOKSET BIJ AANKOOP KEUKEN

Wie is MHK Keukenexpert NL?

MHK Keukenexpert Nederland, onderdeel van de MHK Group, is een belangrijke speler in de Europese keuken- en meubelmarkt en ondersteunt meer dan 3.400 kleine en middelgrote handelaars in verschillende landen, waaronder Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Sinds 1992 biedt MHK Nederland haar partners in de keuken- en sanitairvakhandel een uitgebreid dienstenaanbod om succesvol te blijven en te groeien in de markt. Inmiddels werkt de MHK Group samen met zo'n 285 Nederlandse handelspartners, die profiteren van eersteklas inkoopcondities.


Naast gunstige inkoopcondities biedt MHK Nederland haar partners ook waardevol advies op het gebied van marketing, IT en bedrijfsbeheer, en bemiddelt het tussen de belangen van de industrie en de handel.
MHK KeukenExpert actie met gratis 5-delige Piet Huysentruyt kookset van BergHOFF bij aankoop van een keuken
MHK KeukenExpert actie met gratis 5-delige Piet Huysentruyt kookset van BergHOFF bij aankoop van een keuken

The Case

MHK KeukenExpert NL heeft onlangs een aantrekkelijke actie opgezet om nieuwe klanten aan te trekken, te belonen en tegelijkertijd de aankoop van keukens te stimuleren.

Met de hoogwaardige Piet Huysentruyt kookset van BergHOFF als gratis incentive biedt MHK hun klanten niet alleen een nieuwe keuken, maar ook een unieke kookervaring. De 5-delige multifunctionele kookset, gemaakt van gegoten aluminium en bestaande uit een 24 cm kookpot, een braad- en grillpan, een universeel deksel, een onderzetter/bakmat en een stomerinzet, is een bestseller uit de BergHOFF-collectie. 


Deze actie zorgt voor een onvergetelijke start van de kookbeleving en zal de klanten positief associëren met hun ervaring bij MHK KeukenExpert NL.Meer conversies door de juiste incentive

In deze succesvolle case van MHK Keukenexpert NL werd het belang van de juiste incentive voor het stimuleren van conversies duidelijk.

Door bij elke aangeschafte keuken een hoogwaardige kookset cadeau te geven, werd de interesse en betrokkenheid van klanten aangewakkerd. Deze actie zorgde voor een gevoel van urgentie en verminderde aankoopbarrières, wat leidde tot meer klanten die besloten hun nieuwe keuken bij de MHK Keukenexpert aan te schaffen.


Het succes van deze actie onderstreept het belang van het zorgvuldig kiezen en aanbieden van een passende incentive om conversies te bevorderen. Daarnaast benadrukte het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardige kookset MHK's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, wat zowel de merkidentiteit van MHK als de reputatie van de aangesloten keukenexperts versterkte.Succesvolle MHK case met kookset incentive voor stimuleren conversies en versterken merkidentiteit en klanttevredenheid